Back to oDesk.com » Love the way you work.

Welcome to the oDesk Community! Connect here with fellow clients, contractors, and oDesk staff. Please review our Usage Policy.

Problem in forum post in odesk

Why show this message when I complete my post and press preview button?

You specified that the summary should not be shown when this post is displayed in full view. Thissetting has been ignored since you have not defined a summaryfor the post. (To define a summary, insert the delimiter"

" (without the quotes) in the Body of the post to indicate the end of the summary and the start of the main content.)

what is the problem occur?

Vote Result

+---------
Score: 1.0, Votes: 1
another one

Md.Saddam Hossain wrote:
Why show this message when I complete my post and press preview button?

You specified that the summary should not be shown when this post is displayed in full view. Thissetting has been ignored since you have not defined a summaryfor the post. (To define a summary, insert the delimiter"
<!--break-->
" (without the quotes) in the Body of the post to indicate the end of the summary and the start of the main content.)

what is the problem occur?

Please change your 5/5 English setting to 2/5. Nobody can understand a word you just posted.

I accepted the challenge and

I accepted the challenge of trying to make sense of that and it hurt. Defeat is a dish best served with pie.

I know.

Robert Seal wrote:
I accepted the challenge of trying to make sense of that and it hurt. Defeat is a dish best served with pie.

Laughing out loud

Hmmm

Attempt to translate, error error....

Maybe the subject of his post is throwing things off, as it looks like a tech topic that would have nothing to do with the forums. There is no summery option in the oDesk forum posts. Also he is calling to an instruction to break summary. This is an html attribute that is not allowed by these forums, so I could not see the forum posting error functions to echo that loop.